IV CAMPUS MUSICAL VICKY FOODS

Form-Art-e

Campaña Form-Art-e IV CAMPUS MUSICAL VICKY FOODS

Què és Form-Art-e?

Form-art-e és la continuació profesionalitzadora i formativa del campus musical vicky foods. una proposta on, per mitjà de diferents tallers i conferències es pretén obrir un camp de possiblitats, arrelades a la cultura del nostre territori on els participants puguen esbrinar els camins que, des del seu punt de partida més personal, poden recorrer en un món cultural profesional.

A qui va adreçat Form-Art-e?

FORM-ART-E va adreçat als alumnes més majors del campus musical vicky foods, aquells que la seua formació estiga compresa entre el tercer i sisé curs del grau professional de música.

Quins disciplines participaràn a Form-Art-E?

FORM-ART-E és un projecte intercisciplinar on totes les vesants i manifestacions culturals tenen cabuda, des de xerrades formatives sobre gestió emocional i emprendiduria, passant per tallers performatius de por escènica, percussió corporal, improvisació, intercanviant punts de mira amb altres discipplines artístiques com la pintura, visites culturals del nostre territori, i ponències amb diferents professionals del mes alt nivell.

On i quan es desenvoluparà Form-Art-E?

FORM-ART-E Es desenvoluparà les vesprades de cel-lebració del iv campus musical vicky foods en instalacions publiques equipades per a poder dur a terme les diferents activitats.

Quin preu tindrà Form-Art-e?

Form-art-e tindrà un preu de 60€ d’inscripció on s’incolurà tot el material necessari per a dur a terme el projecte així com tot el seguit d’elements formatius del mateix. es requerirà un mínim de 25 inscripcions per a poder realitzar-lo i un màxim de 50.

Coneix els nostres ponents

Marisa Císcar Gea
Biografía

Cristóbal Soler Almudéver
Biografía

Vicent Benavent Brines
Biografía

Cento Carbó Peris
Biografía

Vicent Mengual Caudeli
Biografía

Rafa Juan Fernández
Biografía
Coneix els nostres horaris

PONENCIAS IV CAMPUS MUSICAL VICKY FOODS

vicky-foods-logo
Ajuntament de Gandia
logo UNIO ARTISTIC MUSICAL SANT FRANCESC DE BORJA
logo PAVASAL
logo TEIKA
logo CRISTEYNS
logo FUNDACIÓN PEQUEÑO DESEO