Aquesta web utilitza cookies per millorar i optimitzar l'experiència de l'usuari. OK | Llegir més
II CAMPUS MUSICAL VICKY FOODS

Benèfic

Associació Mensajeros de la Paz és una organització no governamental declarada d´utilitat pública i d´àmbit nacional i internacional i distingida, entre altres guardons, amb el Premi Príncep d´Astúries de la Concòrdia. Amb base a Madrid, Espanya, treballem a més de 50 països a favor de la promoció humana i social dels nuclis més desafavorits de la societat, adaptant-nos a les diferents realitats socials.

L'Associació Mensajeros de la Paz és l'entitat original fundada pel Pare Ángel i actualment és la seu central del grup social d'organitzacions fundades per ell. També formen part d'aquest grup social entitats de les comunitats autonòmiques, seus locals a diferents països i l'Associació Edat Daurada i la Fundació Missatgers de la Pau.

ÁNGEL GARCÍA RODRÍGUEZ

Ángel García Rodríguez, popularment conegut com a Pare Ángel, va néixer a La Rebollada (Mieres, Astúries, Espanya) l'11 de març de 1937.

Es va ordenar com a sacerdot diocesà als 24 anys i va fundar juntament amb Ángel Silva, La Cruz de los Ángeles, dedicada essencialment a la protecció de nenes i nens en situació de vulnerabilitat. Aquesta organització més tard esdevindria Missatgers de la Pau (1962).

Per tal de treballar en l'assistència i la protecció a sectors de la població més vulnerables, Missatgers de la Pau va créixer profundament preocupada per la infància, dins i fora d'Espanya. Gràcies a Missatgers de la Pau més de 50.000 nenes han passat per cases d'acollida i han aconseguit un futur més digne.

Des del 2015 el Pare Ángel, també està al capdavant de l'Església i el Centre Social de Sant Antoni a Madrid, oberta les 24 hores que dóna refugi i consol a les persones amb més risc d'exclusió. A més, des del 2021 va a càrrec del Centre Social Catedral de Just (Madrid, Espanya), amb l'objectiu de continuar creant espais de contenció i acompanyament a centenars de persones en situació de solitud no desitjada o pobresa.

Buscant i desenvolupant formes per aconseguir la pau i la igualtat, el Pare Ángel treballa, des de Mensajeros de la Paz i des de les seves esglésies d'acollida a persones en situació de carrer, també amb persones grans, discapacitat, dones i filles víctimes de violència de gènere i persones sense recursos.

Té clar que per aconseguir el desenvolupament social cal començar per educar els nens en valors com la solidaritat i la tolerància. El president de Missatgers fa una tasca de denúncia social i de difusió d'un missatge de compromís, compassió i defensa dels drets humans i dignitat de les persones.

El Pare Ángel ha estat guardonat per importants premis i reconeixements, entre els quals el Premi Príncep d'Astúries de la Concòrdia (1994) i va ser candidat al Premi Nobel de la Pau el 2017.

vicky-foods-logo
Ajuntament de Villalonga
logo AGRUPACIÓ MUSICAL VILLALONGA
logo Asociación mensajeros por la paz
logo CAIXA POPULAR
logo TEIKA