Aquesta web utilitza cookies per millorar i optimitzar l'experiència de l'usuari. OK | Llegir més
II CAMPUS MUSICAL VICKY FOODS

Presentació

Vivim a una societat on, valors tan importants com la cultura de l’esforç, la vida saludable, la sostenibilitat del medi ambient, el respecte a l’entorn, l’arrelament al territori i el coneixement de les nostres tradicions està caient en devaluació.

Amb aquest campus es pretén que, aquests valors, units amb l’experiència de conèixer gent nova, crear nous vincles d’amistat i tot allò que envolta a la disciplina musical (foment de l’activitat artística, consciència de “team-working”, recerca de l’excel·lència professional i personal, vida activa, millora de la salut física i mental, esperit de sacrifici, descobriment de l’entorn natural) lideren les noves generacions del futur.

La posada de coneixements en comú, la pràctica conjunta, la millora individual a nivell tècnic, la constància en la pràctica diària, la perseverança, l’esforç permanent i l’entrega màxima a l’esperit artístic i creatiu fan d’aquest Campus un referent en l’àmbit musical.

A més, l’esperit solidari està present a aquest Campus ja que, el 100% de la quota d’inscripció al Campus serà donada de forma íntegra a la ONG “Mensajeros de la Paz”.

Amb aquesta mesura fomentem l’esperit col·laboratiu i posem de manifest la necessitat de crear un món mes equitatiu, ajudant a aquells que més ho necessiten.

Per tot açò, el II Campus Musical “Vicky Foods” és una excel·lent iniciativa que compta amb el suport incondicional de la Fundació “Vicky Foods”, la qual és la patrocinadora d’aquest projecte.

 


 

IMG II CAMPUS MUSICAL VICKY FOODS

La música és part intrínseca de les nostres vides, i en la nostra Comunitat la sentim de manera especial, arrelada a la nostra cultura i a la nostra manera de entendre les relacions humanes i l’entreteniment.

Com a amants de la música i sent patrocinadors del Palau de Les Arts, no podem més que fer el possible per apropar-la als joves del nostre entorn més pròxim.

És per això que, amb la nostra recent constituïda Fundació Vicky Foods, hem decidit anar de la mà de l’Associació Musicis Animum per impulsar el II Campus Musical Vicky Foods, un projecte orientat a joves músics, que comença en temps durs i difícils, però que, amb la il·lusió i l’esforç de tots els que participen, estem convençuts que es consolidarà en el futur.

Rafa Juan (CEO Vicky Foods)

 


IMG II CAMPUS MUSICAL VICKY FOODS

Des del primer minut que ens van proposar celebrar aquest campus musical a la localitat de Villalonga, tan la regidoria de cultura com la resta de la corporació municipal no vam dubtar ni un segon en obrir les portes del nostre poble a tots els joves músics, on la fundadora Victoria Fernández va fundar en la dècada dels 60 la empresa DULCESOL, actualment ja consolidada internacionalment.

Villalonga està preparada per a acollir a tots els grups de diferents tipus d’instruments de vent, de corda o de percussió.

El nostre poble disposa de diversos racons, carrers, places i jardins on el professorat podran impartir i transmetre l’ensenyament a les noves generacions.
I el millor de tot és que seran els veïns i les veïnes  del poble qui realment gaudiran de la música al costat de casa.

Donar les gràcies a l’organització del “II CAMPUS MUSICAL VICKY FOODS” haver confiat en les nostres instal·lacions municipals i igualment a l’Agrupació Musical de Villalonga per cedir-nos tot l’equip necessari per a poder portar endavant aquesta setmana musical on els alumnes podran compaginar formació i experiència en un poble que aposta clarament per la Cultura.

Román Garrigós Mascarell (Alcalde de Villalonga)

 

IMG II CAMPUS MUSICAL VICKY FOODS

El dia en que vaig rebre la cridà de Vicent Mengual per a comentarme de la participació en Villalonga d’aquest esdeveniment, el II Campús Musical Vicky Foods,  va ser tota una sorpresa, i el poder participar l’Agrupació Musical de Villalonga tot un honor amb el poquet que podem ajudar.
La música és i serà l'art on poder-se refugiar, com tota manifestació artística, és un producte cultural amb múltiples finalitats, entre altres, la de suscitar una experiència estètica en l'oïdor, la d'expressar sentiments, emocions, circumstàncies, pensaments o idees…  És per tot això que si podem participar amb l'educació de nous joves músics no hi ha més que alegrar-se.
I per què fem música? No tenim la resposta. Però juntament amb el llenguatge, és un senyal d'identitat de tot ésser humà.

Emilio Juan Faus Serquera (President A.M.Villalonga)

 

vicky-foods-logo
Ajuntament de Villalonga
logo AGRUPACIÓ MUSICAL VILLALONGA
logo Asociación mensajeros por la paz
logo CAIXA POPULAR
logo TEIKA