III CAMPUS MUSICAL VICKY FOODS

Presentació

Vivim a una societat on, valors tan importants com la cultura de l’esforç, la vida saludable, la sostenibilitat del medi ambient, el respecte a l’entorn, l’arrelament al territori i el coneixement de les nostres tradicions està caient en devaluació.

Amb aquest campus es pretén que, aquests valors, units amb l’experiència de conèixer gent nova, crear nous vincles d’amistat i tot allò que envolta a la disciplina musical (foment de l’activitat artística, consciència de “team-working”, recerca de l’excel·lència professional i personal, vida activa, millora de la salut física i mental, esperit de sacrifici, descobriment de l’entorn natural) lideren les noves generacions del futur.

La posada de coneixements en comú, la pràctica conjunta, la millora individual a nivell tècnic, la constància en la pràctica diària, la perseverança, l’esforç permanent i l’entrega màxima a l’esperit artístic i creatiu fan d’aquest Campus un referent en l’àmbit musical.

A més, l’esperit solidari està present a aquest Campus ja que, el 100% de la quota d’inscripció al Campus serà donada de forma íntegra a una ONG.

Amb aquesta mesura fomentem l’esperit col·laboratiu i posem de manifest la necessitat de crear un món mes equitatiu, ajudant a aquells que més ho necessiten.

Per tot açò, el III CAMPUS Musical “Vicky Foods” és una excel·lent iniciativa que compta amb el suport incondicional de la Fundació “Vicky Foods”, la qual és la patrocinadora d’aquest projecte.

 


 

IMG III CAMPUS MUSICAL VICKY FOODS

La música és part intrínseca de les nostres vides, i en la nostra Comunitat la sentim de manera especial, arrelada a la nostra cultura i a la nostra manera de entendre les relacions humanes i l’entreteniment.

Com a amants de la música i sent patrocinadors del Palau de Les Arts, no podem més que fer el possible per apropar-la als joves del nostre entorn més pròxim.

És per això que, amb la nostra recent constituïda Fundació Vicky Foods, hem decidit anar de la mà de l’Associació Musicis Animum per impulsar el III CAMPUS Musical Vicky Foods, un projecte orientat a joves músics, que comença en temps durs i difícils, però que, amb la il·lusió i l’esforç de tots els que participen, estem convençuts que es consolidarà en el futur.

Rafa Juan (CEO Vicky Foods)

 


IMG III CAMPUS MUSICAL VICKY FOODS

Enguany, Gandia es convertirà en l’epicentre del Campus Musical Vicky Foods, tot un orgull per a una ciutat que aposta decididament per la cultura, per atraure nou talent i per retindre el millor capital humà.

És una gran oportunitat per als gandians, ja que ens referenciem com a ciutat culta, acollidora i oberta, al mateix temps que aconseguim que la ciutadania puga gaudir de la música al carrer. Portar la música als nostres carrers i places és, per tant, declarar que les arts musicals són de tots, properes i compartides.

A Gandia les bandes de música són un fenomen cultural, artístic i educatiu de primera magnitud. Són una part molt important del patrimoni ric, dinàmic i singular que tenim. Així, acollir esta excel·lent iniciativa fan d’esta ciutat un referent en l’àmbit musical, sent una destinació perfecta per a projectes on la col·laboració publico-privada cobra protagonisme en aliança, en este cas, amb la Fundació Vicky Foods i el seu mecenatge.

Per tot açò, estic segur que este Campus Musical serà una finestra oberta a la perseverança, l’esforç comú i l’entrega màxima a l’esperit artístic dels seus alumnes i professors. Però, alhora, serà una autèntica explosió de creativitat, alegria i vida per a celebrar, junts, que Gandia és terra d’oportunitats i, també, terra de música.

Jose Manuel Prieto Part (Alcalde de Gandia)

 

IMG III CAMPUS MUSICAL VICKY FOODS

El Centre de Música Gandia, de la Unió Artístic Musical Sant Francesc de Borja de Gandia,  es complau en poder participar en el “III Campus Musical Vicky Foods”  Que tindrà lloc en  Gandia. En el que els alumnes de Música de la Safor gaudiran de la música en un entorn incomparable amb la finalitat de aprendre a disfrutar dels estudis musicals i fer companyerisme.

Aquest acte potencia la col·laboració entre diverses entitats culturals, finalitat que el Centre de Música de Gandia promou i que fa possible que la UAM Sant Francesc de Borja, amb  totes les seues seccions, siga de les associacions més actives i participatives i amb major recolzament social de la comarca.

Ens ha suposat una gran satisfacció que Vicent Mengual pensara en els espais del nostre Centre i  poder participar de forma activa del Campus Musical.   

Hovik Avetyan Avetyan (President A.M. Sant Francesc de Borja de Gandia)

 

vicky-foods-logo
Ajuntament de Gandia
logo UNIO ARTISTIC MUSICAL SANT FRANCESC DE BORJA
logo PAVASAL
logo TEIKA