Aquesta web utilitza cookies per millorar i optimitzar l'experiència de l'usuari. OK | Llegir més
II CAMPUS MUSICAL VICKY FOODS

Villalonga

Villalonga
Vilallonga (oficialment Vilallonga/Villalonga) és un municipi situat a la comarca de la Safor.

Està situada en l'extrem sud-est de la província de València, en els vessants septentrionals de la serra de la Safor, que fa de límit amb la comarca de la Marina Alta i la província d'Alacant. El relleu està format per una vall espaiosa per on discorre el riu Serpis, en direcció nord-est, cap a al mar Mediterrani.

El clima de Vilallonga és mediterrani.

Des de València, s'accedix a Vilallonga, per carretera, a través de la N-332 per a enllaçar després amb la CV-680.

La Corporació Municipal
La Corporació Municipal de l'Ajuntament de Villalonga els dona la benvinguda, en nom i representació del nostre municipi.

Villalonga es caracteriza per ser un municipi acollidor amb bona convivència social i qualitat de vida, que manté sempre l'essència i identitat de poble amb els serveis properes a una gran ciutat. Ens sentim orgullosos dels nostres veïns i veïnes, i de la participació ciutadana en el teixit associatiu amb què compta el nostre poble, entre els quals es troben la Agrupació Musical de Villalonga.

Des de la corporació municipal sempre hem proporcionat el major esforç i suport per la cultura i la música de la qual a Villalonga, l'actual projecte d'Escola de Música i la seva Banda són el màxim referent, amb iniciatives culturals tant nacional com internacionalment, potenciant la nostra identitat i promocionant el poble.

El foment de l'educació i la cultura, són imprescindibles per seguir progressant, de manera que el suport a la Agrupació Musical és un dels objectius principals de la nostra acció municipal. És un orgull el reconeixement amb el que avui compta la seva Escola de Música i la seva Banda.

Per tot això, siguen benvinguts i esperem que gaudeixen de la seva visita a Villalonga, sentint-se acollits com a casa seva.

Corporació Municipal de Villalonga

vicky-foods-logo
Ajuntament de Villalonga
logo AGRUPACIÓ MUSICAL VILLALONGA
logo Asociación mensajeros por la paz
logo CAIXA POPULAR
logo TEIKA